- OBIAD
-
Rosół z makaronem
Kotlet schabowy
Kotlet mielony
Roladki drobiowe z pieczarkami
Kotlet po parysku
Devolay z serem
Pieczeń wieprzowa z karkówki
Ziemniaki
Kluski śląskie
Surówki 3-4 rodzaje
Kompot
- DANIA GORĄCE
-
Paluszki z polędwiczek kurczaka w sezamie z sosem „Brandy”
Zraz polski w chlebie na kaszy gryczanej / Polędwiczki drobiowe
zapiekane z gruszkami i parmezanem
Szaszłyk wieprzowy / Skrzydełka miodowe
Udka kurczaka z pieczarkami kalafiorem i brokułami
- ZAKĄSKI ZIMNE
-
Schab ze śliwką w galarecie
Mini galaretki drobiowe
Półmisek z wędliną i warzywami / Jaja faszerowane trzema pastami
Galantyna z pulardy w sosie borowinowym / Szparagi w szynce
Śledź po norwesku na chlebie / Roladki z szynki
nadziewane brokułami
Śledź po tatarsku
Koreczki koktajlowe
Sałatka wykwintna
Sałatka jarzynowa
- DODATKI
-
Lody z owocami i bitą śmietaną
Tort komunijny w kształcie książki
Owoce + Szaszłyki owocowe
Napoje zimne
Ciasto
Kawa
Herbata
Pieczywo